Over Ons

We build the future!

Welcome to Wizzbizz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat niet proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tinci ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tinci ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Onze missie

Door de verwachtingen van onze klanten consequent te overtreffen en door maximale waarde toe te voegen aan iedere vorm van samenwerking worden wij door onze klanten beschouwd als meest vertrouwde en betrouwbare aanbieder van professionele dienstverlening. Bij het nastreven van deze missie en de ondersteuning van bijbehorende waarden, bieden wij:

1. de hoogste kwaliteit aan diensten voor onze klanten door de inzet van hooggekwalificeerde mensen voor management en advies op maat, uitgevoerd door Wizzbizz en zijn toegewijde partners;

2. ondersteuning van onze projecten met de meest geavanceerde technologie om ons ervan te verzekeren dat we profiteren van de efficiëntie en nauwkeurigheid die deze technologie biedt;

3.  consistente verbetering van onze producten t.b.v. onze klanten en door waarde toe te voegen aan uw organisatie;

4. het creëren van duurzame relaties met onze klanten door goed te luisteren naar hun behoeften en deze op zodanige wijze in te vullen dat zowel onze klanten als wijzelf succesvol kunnen zijn.

Onze visie en waarden

Wizzbizz benadert en beschouwt zijn klanten als zijn partners om zo bij te dragen aan een duurzame en economisch verantwoorde groei van de betrokken organisaties en gemeenschappen.

Door onze professionele expertise in business consultancy, projectmanagement en internationalisering, begeleiden en ondersteunen wij onze klanten, zodat zij met ons het verschil kunnen maken in deze wereld.

We werken onvermoeibaar door om ervoor te zorgen dat onze projecten voor iedereen succesvol zijn. Daarbij willen we relaties smeden die de tand des tijds doorstaan. Onze bijdrage aan de omgeving van organisaties reikt veel verder dan de pure opdracht; door ons werk kunnen onze klanten op innovatieve wijze – veiliger, duurzamer en economisch verantwoorder dan ooit tevoren – producten en diensten leveren aan mensen over de hele wereld.

Onze Werkwijze

Bij ons staat de klant altijd centraal

Onze eerste afspraak

Edited by customer in CMS environment

Offerte en opdracht

Edited by customer in CMS environment

Uitvoering

Edited by customer in CMS environment

Wizzbizz Dienstverlening

Klant Reacties

Dit zeggen onze klanten over ons…

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen, of is iets u niet duidelijk? Aarzel niet en neem contact met ons op.
Wij zullen hierop zo snel mogelijk reageren.

Wilt u zo vriendelijk zijn hieronder uw contactgegevens in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van Whatsapp via het hiernaast vermelde telefoonnummer.

Adres

Helper Weststraat 25, 9721 BM Groningen, the Netherlands

janjacob.hilberdink@wizzbizz.nl

+31 6 22 98 94 95

Onze dienstverlening kan alleen excelleren
dankzij onze zeer gewaardeerde partner organisaties

Onze partner organisaties